Zeusbox.
DrumIt5-rumpusetin hieno ulkonäkö sekä loistava soundi on sähkörumpujen eliittiä. Setti on helppo sekä roudata että kasata ja mahtuu helposti jopa pubin nurkkaan.

Sähkörumpuihin vaihtaminen takaa mm. selkeämmän kuuntelun lavalla kun käytämme korvamonitorointia. Hyvin usein saliääntä joudutaan tekemään akustisten rumpujen ehdoilla, niitä kun ei saada hiljemmalle. Sekameteli on siis valmis! Koska Tohtoreiden kaikki muukin materiaali on linjapohjaista, akustisista rummuista lähtevä paukutus saadaan DrumIt5:ven myötä leikattua myös pois.

-Ei silti, rokin pitää kuitenkin soida komeasti, korkealta ja uskottavasti, mutta ei kuitenkaan rasittavan lujaa...

Silmät kiinni on vaikeaa erottaa oikeiden rumpujen ja DrumIt5-rumpusetin eroa. ”Sammutettavine” lautasineen, kantti-iskuineen ja loistavan velocityn kanssa, ruotsalainen 2Box on kehittänyt kananlihalle nostattavan loistokkaan rytmipaketin. DrumIt5 on ominaisuuksiinsa nähden sensaatiomaisen edullinen ja laadukas setti.

Jokainen padi ja soundi on säädettävissä erittäin monipuolisesti sekä efektoitavissa keskusmoduulin kautta. Ajan myötä Tohtoreiden rumpusoundissa tulee kuulumaan myös customoitu oma soundi, joka on helpolla tavalla mahdollista editoida ja siirtää keskusmoduuliin operoitavaksi.

Tule tsekkaamaan DrumIt5 Tohtorikeikoilla, -et pety!

dr.Z


Maahantuonti / myynti:

Soundtools Oy
Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki
puh./tel. 0400 800 368 (Juhani Vitikka)
www.soundtools.fi

Valmistajan / tuotteen kotisivut:
www.2box.se